Manusstopp för IW-Nytt 3/2023 är 3 september. 
Material skickas till  iwnyttredaktion@gmail.com 

Sommarlov eller IW-nytt? Utan någon inbördes rangordning är båda något att längta till och njuta av. Eller hur?

I detta nummer av IW-nytt kan du läsa om narkotikasökhundarnas comeback och vad som hände när tåget stannade i Nässjö och släppte av 20-talet pigga Inner Wheeldamer som kommit för att deltaga i rådsmötet. Här hittar du också viktig information om våra förslag till kommande nationella projekt samt  berättelser från de pågående. Om du tillhör de som har problem att navigera på vår hemsida så rekommenderar jag att du läser artikeln där vår webbredaktör Helene hjälper dig tillrätta. Du hittar den på sidan 10.

Men det mesta av tidningens innehåll har, som vanligt, kommit till tack vare alla våra engagerade klubbmedlemmar. Utan er blir det ingen tidning. Så är det bara. Nu är det dags för ett välförtjänt sommaruppehåll. Men glöm för den skull inte bort att skicka in era berättelser från presidentskiften och vårutflykter så de kan komma med i nästa nummer av IW-nytt. 

När du vill berätta om vad din klubb gjort sedan sist ska du skicka bidraget till din distriktsredaktör. Namnet på våra distriktsredaktörer finns på sidan 23. Glöm inte att namnge fotograf, personerna på bilden samt författaren till texten! För att bilderna skall bli bra när de publiceras behöver de ha en hög upplösning. Försök gärna hitta ett motiv där man får en uppfattning om platser och miljö. Det är alltid bra att utse en ”klubbfotograf”. Då  vet man att man inte saknar några bilder från mötet.

Distriktsredaktören redigerar materialet och hon är den som skickar detta vidare till iwnyttredaktion@gmail.com 

Manusstopp för IW-nytt 3/2023 är den 3 september

Glad sommar!  

Ursula Hellberg, redaktör IW-nytt